EcoMoto 930×122

angajat

UN ANGAJAT CFR DIN ARGEȘ S-A ALES CU DOSAR PENAL

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș și polițiștii din Mioveni au depistat un angajat CFR (care se ocupă cu verificarea liniilor de cale ferată din punct de vedere al siguranței) care s-ar fi aflat sub influența alcoolului în timpul serviciului.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din comuna Stâlpeni, a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Rezultatul ar fi fost de aproape 0,70 mg/l alcool în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal conform articolului 331 din Codul Penal (prezenţa la serviciu sub influenţa alcoolului a unui angajat având atribuţii cu privire la siguranţa circulaţiei mijloacelor de transport, atribuții de intervenţie sau manevră pe calea ferată), ancheta urmând să fie continuată de Serviciul Județean de Poliție Transporturi Argeș, sub supravehgerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Potrivit legii, angajatul CFR prins băut în timpul orelor de serviciu riscă între 2 și 7 ani de închisoare. Vom reveni cu detalii. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90