930×122 CAPRA 5

angajat

UN ANGAJAT CFR DIN ARGEȘ S-A ALES CU DOSAR PENAL

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș și polițiștii din Mioveni au depistat un angajat CFR (care se ocupă cu verificarea liniilor de cale ferată din punct de vedere al siguranței) care s-ar fi aflat sub influența alcoolului în timpul serviciului.

Citiți și: Vești proaste pentru călătorii cu trenul!

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din comuna Stâlpeni, a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Rezultatul ar fi fost de aproape 0,70 mg/l alcool în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal conform articolului 331 din Codul Penal (prezenţa la serviciu sub influenţa alcoolului a unui angajat având atribuţii cu privire la siguranţa circulaţiei mijloacelor de transport, atribuții de intervenţie sau manevră pe calea ferată), ancheta urmând să fie continuată de Serviciul Județean de Poliție Transporturi Argeș, sub supravehgerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Citiți și: Poliția, în școli!

Potrivit legii, angajatul CFR prins băut în timpul orelor de serviciu riscă între 2 și 7 ani de închisoare. Vom reveni cu detalii. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3