Donaris 930 x 122

trofeu

Un argesan nominalizat ”Sportivul Anului 2009”

Cu ocazia acestui sfarsit de an, saptamana trecuta, clubul Chimia a organizat la Grand Hotel Sofianu din Ramnicul Valcea, Gala “Sportiviilor Anului 2009”.
Acest evenimentul s-a bucurat de prezenta multor invitati, printre care s-au numarat oameni de sport, antrenori, sportivi si nu in ultimul rand, politicieni.
CS Chimia este un club departamental, subordonat Ministerului Tineretului si Sportului, care cuprinde 13 sectii, in care activeaza peste 350 de sportivi legitimati dupa varsta, astfel: seniori 96, tineri 42, juniori 151 si cadeti 61. Acestia sunt pregatiti de 20 de profesori si antrenori. Printre cei care au primit cupe si diplome de excelenta sub titulatura de “Sportivul Anului 2009” m-am numarat si subsemnatul la sectia de Sah, pentru rezultate deosebite, obtinute in sportul de performanta, prin confirmarea titlului de maestru international in cadrul Turneului Candidatilor editia a 28-a.
Echipa de sah prin corespondenta are in palmares: trei titluri nationale pe echipa consecutive, editiile III, IV si V, in perioada 1992-2002 si patru titluri nationale individuale castigate de: Caravan Mariana Plass (profesoara de matematica in Germania), Berbece Severian (Academia de Politie din Bucuresti), Florescu Virgil (profesor de fizica in Rm.Valcea) si Craciuneanu Viorel.
Echipa de sah formata din: Becsenescu Florin (intreprinzator privat in Rm.Valcea), Aninis Tiberiu (muzeograf in Rm.Valcea), Becsenescu Iulian (elev in clasa XII in Rm.Valcea) si Nenciulescu Silviu (profesor de chimie in Pitesti la Liceul „Zinca Golescu”), juaca in prezent pe serverul federatiei ICCF in Liga editiei a IV-a, pe echipe.
Din punctul meu de vedere sportul creaza caractere puternice si este cheia sanatatii fizice si psihice a omului, mai ales foarte necesara pe astfel de vremuri tulburi, de criza.
Viorel Craciuneanu
craciuneanu2002@yahoo.co.uk

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90