NOR CURIER 930X122

    base_lovitura

    Un argesean a dat in judecata CNA-ul

    Un argesean a dat in judecata Consiliul National al Audiovizualului si solicita acestei institutii plata unor despagubiri morale de 7 milioane de euro. Barbatul – care este presedinte al unei fundatii din Arges – informeaza ca urmatorul termen de judecata in acest dosar este vineri, 6 aprilie 2012, la Curtea de Apel Pitesti.

    Cel care a dat in judecata CNA-ul este Gheorghe Stan, presedintele Asociatiei „Cred in Tine” – „Picatura care face diferenta”.

    „Motivul care  justifica actionarea in judecata a CNA-ului, in fapt, este urmatorul: Cu ceva timp in urma posturile de televiziune au prezentat un filmulet in care domnul Traian Basescu, Presedintele Romaniei, lovea cu pumnul in figura un copil.

    O situatie destul de delicata pentru domnul respectiv avand in vedere functia pentru care candida. Insa, domnul Traian Basescu a afirmat ca filmuletul difuzat este trucat, mai mult, conform informatilor, afirmatia dansului a fost sustinuta si de Institutul National de Expertize Criminalistice din cadrul Ministerului Justitiei.

    In lumina celor de mai sus, situatia este una EXTRAORDINAR DE GRAVA, posturile de televiziune si-au permis sa trucheze un filmulet si sa-l prezinte ca fiind real, evident, cu scopul de a manipula opinia publica.

    Gravitatea situatiei este si mai evidenta din cauza faptului ca paratul, Consiliul National al Audiovizualului, in incercarea de a musamaliza situatia prin distragerea atentiei publicului, inclusiv a mea, de la ceea ce era cu adevarat important – A FOST SAU NU A FOST FILMULETUL RESPECTIV TRUCAT? – s-a rezumat la a analiza situatia, in ciuda petitiilor transmise de subsemnatul, doar din prisma dispozitiilor art. 22 alin. 5  din Legea nr. 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, CI NU SI din prisma legii care guverneaza activitatea Consiliului National Alaudiovizualului, in speta LEGEA nr.504 din 11 iulie 2002, art.3 alin. (2)  si a Deciziei nr. 220 din 24 februarie 2011, art. 64, 65, 66, 67, fara a lua in calcul prevederile art. 30 si 31 din Constitutia Romaniei”, isi motiveaza Gheorghe Stan actiunea.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90