NOR CURIER 930X122

autoizolare la domiciliu

UN AUTOIZOLAT LA DOMICILIU DINTR-UN BLOC DIN CEAIR, REVENIT ÎN ȚARĂ DIN SPANIA, A PUS PE JAR POLIȚIA

Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș informează:

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

„În urma apariției în spațiul public a unor informații cu privire la faptul că un bărbat ar fi plecat din autoizolare de la domiciliul său din Piteşti, zona Calea Bascovului (n.r. – Ceair), Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să facă următoarele precizări:

Persoana în cauză se află în autoizolare la domiciliu din data de 20 martie 2020 şi de atunci nu a părăsit locuinţa.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

În data de 21 martie 2020, poliţiştii Secţiei 1 din Piteşti au verificat, de două ori, persoana în cauză cu privire la respectarea măsurilor de izolare la domiciliu, nefiind identificate nereguli.

În cursul zilei de azi, poliţiştii au efectuat, din nou, verificarea persoanei în cauză, care nu a răspuns la telefon.

Pentru a clarifica situaţia, poliţiştii au procedat la verificări în rândul vecinilor şi administratorului blocului.

Într-un final, persoana a răspuns la telefon, motivând faptul că a adormit şi nu a auzit telefonul sau soneria şi nu a părăsit locuinţa.

Vă reamintim că este esenţial să fim responsabili, în orice situaţie, să conştientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acţiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim”.

Bărbatul a revenit în țară din Spania. Spania se află pe lista zonelor „galbene”, țări cu peste 500 de cazuri fiecare de infectare cu noul coronavirus. În privința românilor reveniți în țară din aceste state, autoritățile de aici impun autoizolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Lista zonelor „galbene” (click pentru vizualizare):

În centre de carantină pentru 14 zile intră românii care au călătorit în zonele „roșii” (click pentru vizualizare):

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90