New Profesional Consult 930 x 122

accident

politia

UN BĂRBAT A MURIT ELECTROCUTAT LA BALASTIERĂ

În urmă cu doar câteva minute în comuna argeșeană Mihăești a avut loc un teribil accident.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

Potrivit Poliției Argeș, un bărbat în jurul vârstei de 70 de ani a fost găsit decedat în apropierea unei balastiere. Accidentul s-a produs în zona unui post de transformare a energiei electrice, prima ipoteză luată în calcul de polițiști fiind electrocutarea.

Inițial s-a crezut că este vorba de un muncitor de la balastieră, supoziție infirmată ulterior de autorități.

Citiți și: Imagini tulburătoare! Tânără lovită în plin de mașină când traversa

UPDATE: Furnizorul de electricitate CEZ a trimis în urmă cu puțin timp un comunicat de presă în care, printre altele, precizează:

„Astăzi, 26 iunie 2015, în jurul orei 10:40, a fost înregistrat un incident în postul de transformare aerian în anvelopă metalică Sortare Mihăești, din județul Argeș. Postul de transformare aparține unei societăți comerciale și este alimentat cu energie electrică prin racordarea la instalațiile CEZ Distribuție. Tura operativă s-a deplasat imediat ce a primit informarea asupra incidentului, pentru a scoate de sub tensiune instalația electrică din zonă. Din primele cercetări la fața locului, s-a identificat faptul că în postul de transformare menționat s-a electrocutat o persoană străină de instalațiile operatorului de distribuție.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90