930×122 CAPRA 5

accident-cal

Un cal a omorat un om….pe autostrada

Pitesti. 09 aprilie. 2010.
Un tanar sofer de 25 de ani din Sibiu a murit la volanul masinii sale in timp ce se afla pe autostrada Bucuresti-Pitesti si a lovit un cal. Ulterior, un alt autoturism a lovit animalul cazut pe asfalt, dupa care masina a intrat in parapetul de protectie.
Accidentul s-a petrecut la kilometrul 113, culmea, pe portiunea suspendata a autostrazii. Soferul primei masini, care se deplasa spre Bucuresti, nu a putut evita calul aflat pe autostrada si l-a lovit in plin. Dupa doar cateva momente, o a doua masina a intrat in calul intins pe sosea. Soferul primei masini implicate in accident a suferit un grav traumatism cranian, iar eforturile medicilor de a-l resuscita vreme de 40 de minute au fost in zadar, tanarul fiind declarat decedat la Spitalul Judetean Arges.
Politia si specialistii Directiei Sanitar Veterinare Arges au incercat sa identifice proprietarul animalului, insa ancheta va fi ingreunata de faptul ca animalul nu era microcipat. In zona accidentului se afla o colonie de rromi, majoritatea acestora detinand animale pe care le leasa libere. In plus gardurile de protectie ale autostrazii sunt indepartate sistematic de locuitorii din zona pentru a permite animalelor sa traverseze soseaua, pentru a ajunge la pascut.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90