NOR CURIER 930X122

universitate_centru

Centru de Cercetare la Universitatea Pitesti

Pitesti. 20 noiembrie 2009. Universitatea Pitesti.
Facultatea de Mecanica si Tehnologie, Catedra Automobile, din cadrul Universitatii Pitesti, a inaugurat noul sediu al Centrului de Cercetare „Ingineria Automobilului”, cu ocazia a „40 de ani de invatamant Superior de Autovehicule Rutiere la Universitatea Pitesti”. La deschiderea acestui centru au participat prorectorul la catedra Automobile Ion Tabacu, seful de catedra Automobile, Alexandru Boroiu, primarul Tudor Pendiuc, presedinte C.J. Arges Constantin Nicolescu, director executiv la Uzina Mecanica Dacia Jacques Eudeline, si numeroase cadre didactice de la sectiile de automobile din toata tara.
Presedinte al C.J., Constantin Nicolescu a inmanat prorectorului Ion Tabacu o placheta pentru aniversarea celor 40 de ani de invatamant Superior de Autovehicule Rutiere la Universitatea Pitesti. Sef de promotie a primei generatii de studenti care au terminat aceasta facultate, Constantin Nicolescu si-a amintit cu placere de vremurile cand a dat examen, dintr-o intamplare, la aceasta facultate. „Pe baza unui anunt am dat examen la Politehnica la Bucuresti. Urma sa facem primul an acolo si apoi la Pitesti, nu s-a intamplat asa, ci am facut din primul an la Pitesti. Dupa terminarea facultatii am ajuns prin repartizare la Uzina Dacia. Dotarea laboratoarelor s-a facut prin ajutorul colegilor si al cadrelor didactice de atunci. Acum acest Centru este unul dintre cele mai moderne din Romania” a precizat Constantin Nicolescu. Tudor Pendiuc si Constantin Nicolescu, au primit din partea facultatii diplome si medalii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90