NOR CURIER 930X122

    toma_radian_cristian

    Scandal în Mioveni între un consilier și un polițist!

    Cristian Toma, consilier local al PP-DD în Mioveni, susţine că este victima unei răzbunări din partea unui agent al Poliţiei din oraşul constructorilor de maşini. Toma afirmă că totul i se trage de la o sesizare către șefii din Poliţia Mioveni cu privire la faptul că poliţistul cu pricina ar merge des în săli de jocuri de noroc.

    „Agentul Sorinel P. merge des în săli de jocuri de noroc, îmbrăcat în uniformă şi cu armă, folosindu-se de maşina Poliţiei! Am sesizat acest lucru superiorilor lui, dar nu s-au luat măsuri. Am transmis şi la Ministerul de Interne un memoriu.

    Ei bine, ce face acest agent? Pe 18 iunie am avut Adunarea Generală a PP-DD în Mioveni şi în sală a venit un cetăţean care nu era membru al PP-DD. Am încercat să îl scot, dar s-a opus. Atunci am sunat la 112 şi un echipaj al Poliţiei a venit la faţa locului. Eu m-am legitimat, cetăţeanul nu s-a legitimat, iar pe 6 iulie am primit un proces verbal semnat de Sorinel P., prin care eram amendat cu 100 de lei pentru că aş fi apelat nejustificat 112, numărul unic de urgenţă! Ce era să fi făcut, să mă fi bătut cu cetăţeanul şi apoi să chem Poliţia?

    Este clar un abuz şi o răzbunare ceea ce face agentul Sorinel P.”, acuză Cristian Toma, care a contestat procesul verbal de contravenţie.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90