930 x122 grota rece

13 ani

inundatii-2

UN COPIL DE 13 ANI DIN ARGEȘ A MURIT ÎNECAT ÎN APĂ

Un copil de 13 ani din județul Argeș a fost găsit mort în urmă cu puțin timp. Copilul, care este din satul Surdulești, comuna Miroși, aflată la graniță cu Teleormanul, a murit înecat.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Minorul a vrut să traverseze pe o punte un curs de apă învolburat din cauza precipitațiilor abundente, s-a dezechilibrat, a căzut și a fost luat de puhoaie. Dispărut încă de aseară, ore în șir copilul a fost căutat de angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, de la Poliție și Jandarmerie și de locuitori din zonă.

Alte trei persoane, toți bărbați, din alte județe, au murit în urma inundațiilor, în județul Olt, Prahova și Teleorman. Este de așteptat ca bilanțul victimelor să crească pentru că alți doi bărbați din Buzău sunt dați dispăruți după ce barca în care se aflau la pescuit s-a răsturnat. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3