NOR CURIER 930X122

Arges

UN ELICOPTER MILITAR PUMA A ATERIZAT FORȚAT ÎN ARGEȘ

Un elicopter militar IAR-330 PUMA a aterizat forțat pe un câmp din județul Argeș, conform sursazilei.ro. Deși incidentul a avut loc marți, Ministerul Apărării Naționale l-a anunțat abia astăzi.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„Marţi, 17 martie, în timpul unui zbor de antrenament, echipajul unui elicopter IAR-330 PUMA al Bazei 90 Transport Aerian a sesizat vibraţii peste limita normală şi a acţionat conform procedurilor în vigoare. După aterizare, în urma verificărilor, s-a constatat fisurarea unei pale a elicei anticuplu. Niciun membru al echipajului nu a fost rănit.

O comisie a Statului Major al Forţelor Aeriene anchetează circumstanţele producerii evenimentului. În acest moment elicopterele IAR-330 sunt oprite de la zbor până când vor fi stabilite cauzele incidentului.”, anunță MApN într-un comunicat de presă.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Potrivit sursazilei.ro, elicopterul se întorcea către București, la Baza 90 Otopeni. „În aparatul de zbor se afla doar echipajul, format din trei membri, piloții și un mecanic de bord. Aparatul a început să vibreze foarte tare, așa că echipajul a luat decizia de a-l coborî cât mai repede. Au reușit să-l aterizeze forțat în câteva zeci de secunde pe un câmp din județul Argeș, în apropiere de Florești.”, scrie sursazilei.ro. (Foto: sursazilei.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90