New Profesional Consult 930 x 122

    startrek2-trailer-220

    Un fan muribund al Star Trek a primit un cadou neaşteptat de la regizorul JJ Abrams

    Începând cu primul episod din seria TV lansată în 1966 de Gene Roddenberry, franciza „Star Trek” a avut ca idee centrală speranţa într-un viitor mai bun prin credinţă şi umanitate. Regizorul J.J. Abrams a luat acest mesaj în serios, punând ultima sa producţie, „Star Trek Into Darkness”, la dispoziţia unui fan muribund… „Star Trek Into Darkness” este urmarea aşteptată a filmului „Star Trek” realizat de J.J. Abrams în 2009. Prevăzut iniţial să fie lansat în vara lui 2012, „Star Trek Into Darkness” a fost amânat pentru 17 mai 2013 din cauza unor întârzieri în procesul de producţie.

    Pentru majoritatea fanilor, o astfel de întârziere nu este decât un motiv de iritare, cel mult. Dar pentru un bărbat pe nume Dan a fost ceva mai mult. Dan a fost diagnosticat cu o formă netratabilă de cancer, aşa că timpul său era măsurat.

    De Crăciun, prietenii şi familia sa au postat pe internet povestea acestuia, cu o rugăminte: ca Dan să poată vedea în avans „Star Trek Into Darkness.”

    Iar regizorul J.J. Abrams a dat curs rugăminţii! „Este de-a dreptul uimitor că un cineast atât de secretos precum J.J. Abrams a avut amabilitatea de a ne arăta ultimul său film”, a scris ulterior soţia lui Dan.

    O poveste cu adevărat impresionantă, aşadar, la început de 2013…

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3