NOR CURIER 930X122

    mita_catuse

    Un flagrant esuat

    Pitesti. 06 mai. 2010.
    Politistii pitesteni si procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges si-au luat astazi o mare teapa. O echipa impresionanta de oameni ai legii au organizat un flagrant intr-o statie de autobuz din oras, unde credeau ca vor prinde in fapt un grup de controlori corupti. Totul a pornit de la un pusti de 17 ani, ruda unui inalt procuror argesan, care in mai putin de doua ore a pus pe roate o mega operatiune, ce s-a dovedit a fi doar un mare esec. Cel putin in acest caz.

    In jurul pranzului, doi controlori au prins un pusti de 17 ani care calatorea fara bilet. La insistentele acestuia controlorii nu i-au eliberat proces verba de contraventie care atragea de la sine o amenda de 100 de lei, ci au cazut la pace sa-i elibereze doar un bilet de control, care inseamna amenda pe loc, in valoare de 20 lei. Chiar si asa, minorul nu a platit amneda motivand ca nu are niciun ban la el, insa este de acord sa se intalneasca cu cei doi controlori peste doua ore in statia Teatrului Davila si sa plateasca atunci. Dupa ce l-au legitimat, controlorii milosi l-au lasat sa plece cu promisiunea ca se vor vedea mai tarziu.
    In jurul orei 14.30, dupa ce au iesit din tura, cei doi controlori insotiti de alti doi colegi s-au intalnit in statia Davila cu micul calator fraudulos care s-a prezentat cu banii de amneda conform intelegerii. Ceea ce nu stiau controlorii este ca intre timp, in cele doua ore scurse, un procuror si mai multi politisti sub acoperire au luat in obiectiv zona, si inarmati cu camere de filmat si bani marcati, le-au intins o cursa presupusilor angajati coprupti ai serviciuluii de transport in comun. Numai ca socoteala de la Parchet nu s-a potrivit cu cea din statie. Ceea ce nu stiua nici amenii legii este ca cel putin de data aceasta, controlorii chiar au eliberat chitanta pentru cei 20 de lei primiti de la pustiul justitiar, ruda unui inalt magistrat argesean. Si astfel mega demascarea s-a lasat doar cu o mare sperietura din partea celor patru controlori care au fost saltati cu exces de zel si dusi la parchet in mare viteza. Pusi in fata faptelor cu dovezile pe masa, oamenii legii s-au desumflat si i-au eliberat pe cei patru controlori dupa doua ore de audieri. Acum raniti in orgoliu, insa inca in stare de soc, controlorii amenita ca vor da in judecata Parchetul Arges pentru incompetenta. Despre pustiul denuntator cu rude sus puse si despre procurorul care a organizat cat ai zice peste actiunea nu s-a mai spus nimic.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90