Donaris 930 x 122

    PenitenciarulColibasi06

    Un fost lucrator in Pentinciarul Colibasi, cu jalba-n protap la PC

    Cu prilejul Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului, Partidul Conservator a organizat o masă rotundă la care a aşteptat prezenţa cetăţenilor  judeţului Argeş care consideră că le-au fost încălcate drepturile şi libertăţile fundamentale ce trebuie garantate oricărei fiinţe umane. La sediul partidului a venit si un fost angajat pe probleme de informatii din sistemul penitenciar care a spus ca a fost trecut abuziv in rezerva. 

    Niţă Ionuţ doreşte să i se facă publică lupta pe care o duce.

    Din 1991 şi până în anul 2007 acesta a fost angajat în sistemul penitenciar, primind pentru activitatea sa Medalia Naţională Pentru Merit şi  Semnul Onorific În Serviciul Patriei , aceste distincţii fiind „dovada integrităţii, competenţei, profesionalismului dar şi calităţii umane ale acestui domn”.

    De lungul carierei sale profesionale , Niţă Ionuţ s-a implicat în numeroase acţiuni. 

    În anul 2007, contrar activităţilor desfasurate până atunci, a fost trecut în rezervă .

    Nita Ionut sustine ca pentru a fi trecut in rezerva i-ar fi fost falsificate evaluarile si, deci, calificativele. El acuza faptul ca i s-ar fi intrezis dreptul la munca. Nita Ionut a fost insa angajat al Directiei Generale de Protectie si Anticoruptie, structura care in 2006 s-a desfiintat.

    El a lucrat in calitate de militar pentru o buna perioada de timp in sistemul penitenciar, dupa care a fost trecut in rezerva deoarece institutia la care lucra a fost reorganizata.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90