SMART KIDS 930X122

balcon

UN GEST DE TOATĂ LAUDA! SE ÎNTÂMPLĂ ÎN PITEȘTI!

Spre deosebire de alții, de americani de pildă, românii, în general, nu au un cult dezvoltat și sincer pentru simbolurile naționale.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Totuși, în ultima vreme situația pare că se schimbă în bine. Și nu ne referim la ocaziile oficiale și speciale, atunci când arborarea steagului tricolor este obligatorie pentru instituțiile publice și când inclusiv persoane private afișează steagul la balcoane. Ziua Națională a trecut, a trecut și Ziua Unirii Principatelor Române și nici o altă aniversare importantă cu caracter național nu va avea loc prea curând. Cu toate acestea, un piteștean a arborat steagul național la fereastra balconului său, steag care stă acolo de zile bune. Balconul cu tricolor este situat la ultimul etaj al blocului M 1 de pe strada „Câmpineanu”, din cartierul Ceair.

Piteșteanul cu pricina merită aplauze pentru gestul său. Având în vedere că astfel de gesturi sunt extrem de rare pe la noi, credem că ar merita felicitări și de la autoritățile locale ale Piteștiului.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA