930 x122 grota rece

hotel_de_gheata_balea_lac

Un grup de turişti străini au rezervat hotelul de gheaţă pentru noaptea de Anul Nou

Viitorul hotel de gheaţă de la Bâlea Lac, dar şi cele trei igluuri care vor fi construite în apropiere sunt deja rezervate de turişti pentru seara de Revelion.

Camerele au fost rezervate pentru noaptea de Anul Nou de către o agenţie din Anglia. Hotelul nu a fost încă ridicat pentru că nici nu a nins suficient şi nici gheaţă nu s-a format destul cât să se poată tăia calupuri spre a fi folosite apoi la construcţia hotelului, pe post de cărămizi. Întreg complexul va avea 12 camere duble şi trei igluuri, iar un grup de turişti englezi le-au rezervat pe toate pentru trecerea dintre ani.

Proprietarul hotelului de gheaţă de la Bâlea Lac (din județul Sibiu, la granița cu județul Argeș) declară că au mai fost făcute rezervări şi pentru lunile ianuarie şi februarie 2014, pentru alte două grupuri, dar de data aceasta de către o agenţie din ţară.

Mai sunt camere libere pentru Crăciun, iar inaugurarea hotelului va avea loc chiar pe 25 decembrie. Pentru o cameră dublă preţul este de 400 de lei, iar pentru una în iglu, de 600 de lei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90