NOR CURIER 930X122

leonard_si_miguel

Un homosexual declarat a aruncat o nouă “bombă”! O avocată din Spania va fi mămica copilului său!

Se numără printre puținele vedete din lumea mondenă a României care a avut curajul să spună public că este homosexual. Mai mult decât atât, acum povesteşte că îşi doreşte să fie tată și că o bună prietenă de-a lui şi de-a partenerului său de viaţă va fi cea care îi va purta copilul în pântece.

Fostul prezentator TV Leonard Miron, care se află de peste 10 ani împreună cu partenerul său, a conceput un plan prin care să devină tată. „După ce am făcut testele de rigoare, am decis pentru varianta de inseminare artificială”, a spus în câteva cuvinte Leonard, vedeta care îşi are originile în Piteşti.

Se cunoaşte de ceva timp cu Louise Roberts, pentru că aşa o cheamă pe viitoarea mămică, avocată în Spania. „Ne-am cunoscut pe vremea când lucram împreună în aeroportul Gatwick, eu fiind cel cu care Louise şi-a dat examenul de însoţitor de zbor. De atunci am rămas foarte buni prieteni. După câţiva ani, având suficient spaţiu în casa în care stăteam atunci, Louise s-a mutat cu noi, iniţial doar pentru câteva săptămâni, care, apoi, s-au transformat în vreo trei ani. Chiar dacă ulterior drumurile noastre s-au despărţit, am rămas la fel de apropiaţi. În cursul acestei luni o aşteptăm la noi, să ne ajute la alegerea mobilei şi a planurilor de grădină pentru noua noastră casă”, a povestit Leonard Miron într-un interviu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3