New Profesional Consult 930 x 122

tudosie.razvan_innot

Un înotător piteştean a fost arestat!

Un cunoscut înotător piteştean a fost arestat preventiv, Curtea de Apel Piteşti stabilind că acesta reprezintă un pericol public. Tânărul, de numai 21 de ani, este acuzat că a făcut parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri şi de alte substanţe interzise.

Este vorba de Răzvan Mihai Tudosie, medaliat cu bronz la Olimpiada pentru Juniori din Singapore din anul 2010 (la proba de 50 de metri bras). Alţi doi membri ai reţelei, Mihai Marian Ruset, de 23 de ani, şi Alexandru Constantin Petrăreanu, de 26 de ani, fuseseră arestați preventiv pentru trafic de droguri încă din data de 2 septembrie.

Sportivul a fost cercetat până acum în libertate, dar în weekend s-a decis ca şi Tudosie să fie încarcerat.

Poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii DIICOT au stabilit că sportivul făcea parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri şi de etnobotanice. Potrivit acestora, stupefiantele erau comandate pe internet din Anglia, Slovacia, Olanda şi Spania, iar traficanţii le porţionau, le ambalau şi le vindeau sub formă de doze.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90