930 x122 grota rece

maidanezi1

Un jurnalist argeşean îi tratează cu aroganţă pe iubitorii de animale!

În urma aroganţei jurnalistului, un invitat din emisiunea TV a preferat să părăsească platoul, iar alţii s-au arătat extrem de deranjaţi de atitudinea acestuia pe subiectul eutanasierii câinilor vagabonzi. În timp ce jurnalistul s-a pronunțat pentru eutanasierea maidanezilor, ceilalţi invitaţi, în principal din domeniul artistic, s-au declarat împotrivă.

În emisiunea din această seară a lui Cătălin Măruță, jurnalistul originar din judeţul nostru a spus de la bun început că este pro-eutanasiere.

Imediat ce a început emisiunea, Lucian Mândruță, căci despre el este vorba, i-a adresat o replică tăioasă Andreei Popescu, invitată și ea la show-ul de la ProTV. ”Nu mă impresionaţi cu acest câine, eu nu vreau adăposturi din banii mei”, i-a spus Lucian dansatoarei, care a replicat că este prezentă în platoul emisiunii pentru a arăta că jurnalistul instigă la crimă.

„Îmi cer scuze că am un creier care funcţionează normal. Nu pot decât să iubesc oamenii, îmi e greu să extind dragostea asta!”, i-a răspuns Mândruţă unui alt invitat, actriţa Daniela Vlădescu. Văzând că tot acest circ continuă, un alt invitat, cântăreaţă de muzică populară, a preferat să părăsească platoul până se liniştesc apele.

Lucian Mândruţă, alături de alţi oameni de televiziune, ca de pildă Dana Grecu şi Mădălin Ionescu, originari tot din Argeş, a primit diplomă de excelenţă de la Consiliul Judeţean în cadrul recent încheiatelor Sărbători ale Argeşului şi Muscelului. 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90