930×122 CAPRA 5

accident

UN MARFAR CU PIESE AUTO DE LA DACIA A LOVIT UN TREN DE CĂLĂTORI LÂNGĂ MOSCOVA!

După cum, probabil, ați aflat de la televiziunile centrale, un tren de marfă a intrat astăzi în coliziune cu un tren de călători în apropiere de capitala Federației Ruse, Moscova.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

Potrivit Mediafax, care, la rândul ei, citează agenția de știri Interfax, marfarul, care s-ar numi „România”, venea dinspre țara noastră și ar fi transportat piese auto fabricate la filiala Renault de aici, adică la uzina „Automobile Dacia” din Mioveni, Argeș. Conform aceleiași surse, trenul ar face regulat curse pe ruta România-Ucraina-Rusia, iar garnitura ar fi gestionată de compania publică ucraineană Liski. „Şaisprezece vagoane ale trenului marfar 1484 au deraiat din cauza unei defecţiuni a liniei, lovind din lateral un tren de pasageri care circula pe ruta Moscova-Chişinău.”, a comunicat Departamentul Transporturilor din regiunea Moscova, potrivit Mediafax. Aceeași agenție de știri anunță că bilanţul preliminar al accidentului feroviar este de cel puţin nouă morţi şi 45 de răniţi.

Până la această oră nu am reușit să luăm legătura cu Biroul de presă de la „Automobile Dacia” pentru a ne confirma sau infirma știrea vehiculată de agențiile de știri. (Foto: Mediafax) 

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3