EcoMoto 930×122

auto

UN MINOR ȘI UN TÂNĂR AU SPART 7 AUTOTURISME ÎN PITEȘTI

În noaptea de joi spre vineri, 25 spre 26 iunie, poliţiştii de la Secţia 1 au prins în flagrant un tânăr de 19 ani şi un minor de 17 ani, ambii din comuna argeșeană Merişani, care au pătruns prin efracţie într-un autoturism parcat în Pitești. Cei doi furaseră din mașină o geantă cu bunuri în valoare de circa 500 de lei.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cercetările ulterioare au scos la iveală faptul că și în noaptea de 24 spre 25 iunie cei doi au spart alte şase autoturisme, tot în Pitești, din care au sustras bunuri de aproximativ 14.000 de lei.

Prejudiciul în cele şapte cauze a fost recuperat în totalitate şi predat părţilor vătămate. Polițiștii continuă cercetările sub acuzația de furt calificat, faptă pedepsită de lege cu închisoare de l 1 l 5 ani.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Tânărul de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat mai apoi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Propunerea a fost respinsă, urmând ca suspectul să fie cercetat sub control judiciar. (Foto Arhivă: aradon.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90