930×122 CAPRA 5

bazarul gheorghe lazăr

UN NOU BLOC DE LOCUINȚE ÎN PITEȘTI

Un nou bloc de locuințe în Pitești. Un nou bloc ar urma să fie construit în zona Bazarului „Gheorghe Lazăr” din Piteşti, în ciuda faptului că locatarii blocurilor din zonă se opun proiectului.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Proprietarii unui teren din zonă, teren cu o suprafaţă de 1.095 de mp, au depus la Primărie anunţul de intenţie cu privire la realizarea investiţiei.

Blocul ar urma să aibă subsol, parter și trei etaje. Pentru subsol sunt prevăzute un garaj cu 15 locuri de parcare (alte patru locuri de parcare ar urma să fie amenajate pe platforme betonate la nivelul solului), un adăpost de protecţie civilă şi un spaţiu special pentru depozitarea şi colectarea de deşeuri menajere. La parter şi cele trei etaje vor fi 16 apartamente.

Citiți și: Pitești. Proiecte imobiliare lângă Pădurea Trivale

Spaţiile verzi propuse a fi amenajate vor avea o suprafaţă totală de 343 de mp.

Accesul se va face din strada Sfânta Vineri.

Pentru ca investiţia să poată fi derulată este nevoie de avize de la Primăria și Consiliul Local Pitești. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3