Donaris 930 x 122

Brico Dépôt

UN NOU MARE MAGAZIN ÎN PITEȘTI! DESCHIDEREA, VINERI!

Brico Dépôt anunță inaugurarea a șase noi „depozite”, inclusiv unul în Pitești. Magazinele au fost realizate după modelul de afaceri de succes al Brico Dépôt în urma achiziționării, în luna iunie anul trecut, și a transformării ulterioare a celor 15 magazine Bricostore. Lucrările la magazinele din Pitești, Chiajna (Militari), Ploiești, Brașov, Arad și Oradea au fost finalizate într-un timp record. Cele șase unități vor fi inaugurate vineri, 17 octombrie, la ora 7.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

„Echipele noastre au fost foarte eficiente în finalizarea lucrărilor de transformare pentru cele șase magazine, care se adaugă acum celor două unități deja operaționale din București, astfel că putem spune cu mândrie că deținem un total de opt magazine Brico Dépôt în țară. Ne bucurăm în mod deosebit de transformarea magazinului din Chiajna, întrucât acesta a fost primul magazin de tip DIY din România. Vom continua procesul de transformare și pentru restul magazinelor, ale căror lucrări de renovare vor începe în primul semestru din 2015. Echipele din cele șase magazine noi au fost temeinic pregătite pentru a-și însuși noul concept și a-l aplica cu succes în beneficiul clienților. Locuitorii din Pitești, Chiajna, Ploiești, Brașov, Arad și Oradea au acum acces la cele mai bune unelte și materiale pentru proiectele lor de renovare, la cele mai mici prețuri de pe piață, iar noi suntem mai mult decât bucuroși să-i ajutăm să-și înfrumusețeze casele.”, spune Patrick Papot, Deputy CEO Romania Brico Dépôt (foto).

Deţinut de compania britanică Kingfisher plc, Brico Dépôt operează în prezent în opt puncte comerciale: trei în București (Pantelimon, Orhideea și Chiajna) și noile magazine deschise în țară (în Pitești, Ploiești, Brașov, Arad și Oradea). În magazinele noi lucrează echipe de 70 de angajați, fiecare dintre aceştia fiind lucrători comerciali înalt specializați, mereu prezenți cu informații utile și exhaustive pentru clienți. Depozitele sunt structurate într-un format ușor de parcurs, menținând cele trei zone principale: materiale de construcții şi renovări, amenajări interioare şi unelte necesare pentru realizarea lucrărilor. Toate magazinele își vor deschide porțile în fiecare zi la ora 7.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Precizăm că Brico Dépôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 112 magazine în Franța și 24 în Spania. Brico Depôt vizează în primul rând pasionaţii DIY și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care le oferă clienţilor produsele esențiale pentru DIY și proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcție.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3