EcoMoto 930×122

seismograf.jpg

Un nou seism în Vrancea!

În ultima vreme, România a fost zguduită de câteva cutremure de mai mare intensitate ca de obicei, cel mai puternic având 5,5 grade pe scara Richter. Un nou cutremur s-a produs în această dimineaţă.

Astfel, se arată pe site-ul oficial al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter a avut loc azi, la ora 10:16, în zona Vrancea. Seismul s-a produs la o adâncime de 127 de kilometri şi a avut intensitate II în zona epicentrală.

Oraşe apropiate de epicentrul cutremurului sunt Focşani (36 de kilometri ), Mărăşeşti (43 de kilometri), Covasna (45 de kilometri), Râmnicu Sărat (46 de kilometri) şi Târgu Secuiesc (55 de kilometri).

Pe 6 octombrie, în zona Vrancea s-a produs un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter, cel mai mare din ultimii patru ani. Seismul a fost simţit şi în Bucureşti sau în Pitești, dar şi în nordul Bulgariei şi în Republica Moldova.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90