930×122 CAPRA 5

seismograf.jpg

Un nou seism în Vrancea. Când vine cel mare?

Un nou cutremur, dar ceva mai puternic decât de obicei, a avut loc în zona Vrancea în noaptea de marţi spre miercuri, în zona Vrancea. Seismul s-a produs la ora 03:10, conform Institutului Naţional pentru Fizica Pământului.

Potrivit INFP, cutremurul s-a produs la o adâncime de 124 de kilometri şi a a avut intensitatea II pe scara Mercalli în zona epicentrală. Pe scara Richter, seismul a măsurat 4,2 grade.

Reprezentanţii Institutului Naţional pentru Fizica Pământului au precizat că seismul nu s-a simţit în Capitală, dar nici în Argeş.

Oraşele cele mai apropiate de locul unde a avut loc cutremurul sunt Vălenii de Munte (38 de kilometri), Covasna (42 de kilometri), Săcele (47 de kilometri), Plopeni (54 de kilometri) şi Braşov (54 de kilometri).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90