930×122 POSADA 5

calea craiovei

UN NOU SENS GIRATORIU ÎN PITEȘTI?

Un nou sens giratoriu în Pitești? Mulți piteșteni cer amenajarea unui sens giratoriu la intersecţia străzii Calea Craiovei cu drumul naţional spre Craiova şi drumul spre comuna Bradu (Târgul Săptămânal), la ieşirea din Piteşti.

Citiți și: Pitești: Accident în sensul giratoriu din Prundu! Două mașini implicate!

Au fost făcute demersuri şi la comisia de circulaţie a municipiului Piteşti, şoferii invocând faptul că în zonă se formează de multe ori „dopuri” în trafic din cauza celor care vor să vireze către Târgul Săptămânal. Primăria a dat un răspuns în acest sens.

„Comisia pentru organizarea circulaţiei în municipiul Piteşti nu s-a întrunit încă. În ceea ce privește construirea sensului giratoriu în zona intersecţiei Craiovei spre Târgul Săptămânal, dificultatea constă în stabilirea contribuţiei financiare pentru fiecare unitate administrativ-teritorială (n.r. – municipiul Pitești și comuna Bradu).

Citiți și: Sensul giratoriu de la Târgul Săptămânal prinde contur

De aceea, este posibil ca acest obiectiv să fie cuprins în lista de investiţii viitoare ale Consiliului Judeţean Argeş.”, se arată în răspunsul municipalităţii. (Foto: descriptiv) 

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90