930 x122 grota rece

mobil

UN NOU SITE, ACUM DISPONIBIL ȘI PE DISPOZITIVELE MOBILE

Site-ul http://www.profesionalnewconsult.ro şi-a schimbat interfaţa şi vine acum cu o prezentare mult mai atractivă, fiind mai uşor de navigat şi de folosit de către utilizatori.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Prin urmare, înscrierea la cursurile firmei Profesional New Consult sau obţinerea consultanţei juridice se pot face mult mai simplu folosind şi dispozitivele mobile, site-ul fiind facil de accesat de pe toate sistemele mobile de operare, Apple sau Android.

Acum găsiţi mult mai simplu informaţii despre cursurile dorite, detalii privind costurile, formulare de înscriere şi alte asemenea. Vizitaţi site-ul http://www.profesionalnewconsult.ro pentru a vă convinge şi a descoperi noutăţile şi surprizele puse la punct de Profesional New Consult.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

IMPORTANT! Dorind să vină în sprijinul cursanţilor săi care îşi caută un loc de muncă, dar şi al angajatorilor care, nu de puţine ori, solicită CV-urile cursanţilor firmei pentru a-i angaja, în zona de CARIERE a site-ului s-au pus bazele unei platforme de intermediere între cursanţii firmei şi angajatori. Astfel toţi cursanţii şi absolvenţii cursurilor firmei pot posta CV-urile accesând link-ul http://www.profesionalnewconsult.ro/cariere/recrutare-joburi. Mai departe, CV-urile vor fi redirecţionate către firmele partenere sau care solicită forţă de muncă perfect calificată de Profesional New Consult.

De asemenea, firma invită toate societăţile comerciale care cautã forţă de muncă să facă solicitări în acest sens accesând link-ul http://www.profesionalnewconsult.ro/cariere/recrutare-angajator, firma Profesional New Consult garantând pentru pregătirea profesională excepţională a cursanţilor săi.

În plus, toţi cei care doresc să colaboreze cu firma pe diverse proiecte sau care vor să activeze ca formatori, consilieri juridici, etc. sunt invitaţi să foloseascã formularele puse la dispoziţie special în acest sens.

Noutăţile aduse de noul site al firmei Profesional New Consult sunt foarte multe și vă invităm să le descoperiţi accesând http://www.profesionalnewconsult.ro.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3