Donaris 930 x 122

Supernova Pitești

Un nou spațiu de relaxare în Supernova Pitești

Supernova Pitești – destinația perfectă pentru shopping și relaxare.

Citiți și: Supernova te premiază! Cum poți câștiga premii inedite

Centrul Comercial Supernova Pitești este destinația ideală pentru a-ți satisface nevoile de shopping și pentru a te relaxa.

Cafeneaua Gloria Jean’s Coffees are o nouă locație

Recent, a fost inaugurată o nouă locație a cafenelei Gloria Jean’s Coffees în zona food din centrul comercial.

Citiți și: Mâine – marea deschidere! Primii 100 de clienți vor primi un cadou

Această nouă locație impresionează prin designul său modern și oferă spații speciale pentru cei care doresc să lucreze în timp ce se bucură de o cafea excelentă. De asemenea, dispune și de o terasă spațioasă, unde poți savura băutura preferată într-un mediu relaxant.

Sâmbăta aceasta, în cadrul Super Sâmbătă, Gloria Jean’s Coffees îți întâmpină clienții cu o ofertă specială: un cappuccino mediu și un croissant cu cacao și alune de pădure, ambele la doar 15 lei. Este o oportunitate perfectă pentru a te răsfăța cu o gustare delicioasă și a experimenta aromele fine oferite de această cafenea renumită.

După o sesiune intensă de shopping, cu siguranță vei dori să-ți răsfeți și papilele gustative. În zona food din Supernova ai mai multe opțiuni tentante. Poți savura o pizza delicioasă, coaptă în cuptorul cu lemne de la Pizza Bonita, poți alege burgeri suculenți și savuroși de la Uncle John sau gustul legendar din preparatele Spartan.

Pentru cei care iubesc dulciurile, cofetăria Dolcesco te așteaptă cu prăjituri delicioase și rafinate.

De asemenea, dacă planifici o zi de shopping în apropierea Zilei Copilului și vrei să fii însoțit de către cei mici, Supernova Pitești este alegerea perfectă. La locul de joacă Re-creative copiii se vor juca și vor petrece timp de calitate. Astfel, te poți bucura de cumpărături în voie, știind că cei mici se vor distra într-un mediu sigur și distractiv.

Indiferent dacă vrei să te răsfeți cu o cafea savuroasă, să deguști preparate delicioase sau să petreci timp cu familia, acest centru comercial îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a avea o experiență memorabilă.

Vino și explorează Supernova Pitești – locul unde shoppingul se îmbină armonios cu distracția și relaxarea!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90