EcoMoto 930×122

bogdan jianu

UN PITEȘTEAN PROMOVEAZĂ IMAGINEA TÂRGOVIȘTEI! PRIVEȘTE VIDEOCLIPUL CARE FACE SENZAȚIE ÎN FOSTA CETATE DE SCAUN!

4 minute încărcate de energie! Pozitive de la A la Z! Un videoclip de poveste cu și despre locuri și oameni frumoși. Despre Târgoviște.

Citiți și: BOGDAN JIANU A REVENIT ÎN PITEȘTI: „ÎNSEAMNĂ MULT PENTRU MINE SĂ FIU ACASĂ”

Inițiativa a avut-o Teatrul „Tony Bulandra”, iar susținerea a venit din partea municipalității și a primarului Gabriel Boriga. Primar care, de altfel, se numără printre „actorii” videoclipului de promovare a Târgoviștei. Regizorul este un… piteștean: Bogdan Jianu. Absolvent al liceului „Zinca Golescu” din Pitești și, mai apoi, al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din Capitală, Bogdan a fost cumva „adoptat” de Târgoviște ca urmare a rolurilor jucate în spectacole cu personaje istorice. Iar bătrânul Turn al Chindiei i-a fost și „scenă” într-un astfel de spectacol cu mare priză la public. Ca regizor a realizat până acum 20 de videoclipuri, dar acesta este primul care are caracter de promovare a unui oraș. „Am filmat pe parcursul a două zile. În prima zi 4 ore, iar în a doua 20, fără întrerupere, începând de la 6 dimineața”, spune Bogdan Jianu pentru ePitești. Bogdan este căsătorit cu Iulia, cunoscută interpretă de muzică pop.

În videoclip apar și dansează, pe melodia „Happy” a lui Pharrell Williams, zeci de persoane, de la majorete, fetele de la echipele de volei și baschet ale Târgoviștei și solistul de operă Vlad Miriță până la tineri anonimi. Mesajul videoclipului, redat în limba engleză, este clar și la obiect: „Sunt bucuros că trăiesc în Târgoviște. Un loc binecuvântat, cu oameni de treabă. Vino și descoperă minunatul nostru oraș!” Părerea noastră este că Piteștiul ar putea lua exemplul Târgoviștei. De ce nu un asemenea videoclip de prezentare și pentru orașul lalelelor? De arătat lumii avem ce arăta, oameni talentați sunt și aici, melodia potrivită pentru ilustrația muzicală o găsim, iar după regizor nu căutăm. Suntem convinși că piteșteanul Bogdan Jianu nu ar refuza să facă un astfel de videoclip pentru orașul său natal.

Citiți și: TÂRGOVIȘTEA ÎL PREȚUIEȘTE PE BOGDAN JIANU

Până una, alta, bucurați-vă privind și ascultând aici videoclipul de promovare a municipiului Târgoviște: https://www.facebook.com/photo.php?v=607409702687031&set=vb.148174038610602&type=2&theater. (Foto: Facebook Bogdan Jianu)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90