930×122 CAPRA 5

cetate

Un piteștean şi-a scrijelit numele pe zidul cetăţii dacice Sarmizegetusa Regia. Riscă dosar penal!

Un piteștean şi-a scrijelit numele pe zidul cetăţii dacice Sarmizegetusa Regia. Riscă dosar penal!

Citiți și: BANI MAI MULȚI PENTRU CETATEA POENARI

Un bărbat din Piteşti riscă deschiderea unui dosar penal după ce şi-a scrijelit numele pe zidul cetăţii dacice Sarmizegetusa Regia, din Munţii Orăştiei, suspectul declarând jandarmilor că a făcut acest gest din plictiseală, a informat, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Hunedoara, citat de Agerpres.

Fapta bărbatului a fost sesizată jandarmilor printr-un apel la numărul de urgenţă 112, o patrulă deplasându-se la faţa locului împreună cu arheologul prezent în cetate. Astfel, s-a constatat că pe o piatră din zidul monumentului UNESCO fuseseră scrijelite mai multe nume.

Citiți și: PROIECT: LIFTURI DE LA HIDROELECTRICA LA CETATEA POENARI

„Bărbatul, fiind întrebat cu privire la motivul pentru care a distrus monumentul istoric, le-a spus colegilor faptul că nu există un motiv anume, ci că a făcut-o din plictiseală”, a precizat sursa citată.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru distrugere, documentele fiind predate poliţiştilor pentru a se continua cercetările.

Foto: IJJ Hunedoara

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Ionescu spune:

    Un imbecil!!! E plin județul, mai ales prin Ștefănești…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3