930 x122 grota rece

doctor_stetoscop

Un piteștean a murit în urma unei injecții! Acuzațiile sunt aduse de familie!

Un piteștean în vârstă de 32 de ani care suferea de tulburare paranoidă acută a decedat.

Familia acestuia îl acuză de neglijență pe doctorul psihiatru care îl avea în grijă, susținând că bărbatul a murit în urma unei injecții pe care medicul i-o administra periodic. Potrivit familiei, tânărul ar fi intrat în comă și a decedat după ce i s-a făcut injecția.

Bărbatul era îngrijit de un an și jumătate de un doctor, o femeie, de la spitalul privat „Dr. Irimia”, din Pitești.

Membri ai familiei acuză că după o astfel de injecție tânărului i s-a făcut rău și că, în loc să cheme ambulanța, medicul i-ar fi administrat alte injecții și perfuzii și i-ar fi dat să bea un litru și jumătate de apă. După o injecție cu Diazepam, susține familia, bărbatul a intrat în comă și a vomitat suc gastric. Doctorul psihiatru ar fi apelat la Ambulanță abia după aproape două ore. Bolnavul a fost dus la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, dar medicii de acolo nu l-au mai putut salva.

Cazul a avut loc la începutul lunii august, dar despre el s-a aflat abia după ce familia a făcut sesizări la ministrul Sănătății și la Colegiul Medicilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90