New Profesional Consult 930 x 122

accident

politia

UN POLIȚIST DIN MIOVENI A LOVIT 6 MAȘINI ȘI A PĂRĂSIT LOCUL ACCIDENTULUI

Un poliţist în vârstă de 32 de ani de la Biroul de Ordine Publică din Mioveni a fost implicat noaptea trecută într-un accident rutier cu șase maşini avariate!

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Polițistul era în timpul său liber şi se deplasa cu maşina lui personală dinspre Ravoviţa către Colibaşi, în Mioveni. Pe bulevardul Dacia, pentru că nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în alte cinci mașini parcate.

„Iniţial a fost anunțată o tamponare undeva în jurul orei 24, un accident rutier soldat cu pagube materiale. Ulterior s-a deplasat la faţa locului o patrulă de ordine publică, patrulă care s-a sesizat din oficiu asupra faptului că este vorba de un accident rutier cu pagube materiale. Membrii patrulei au solicitat sprijinul formaţiunilor rutiere, care au protocolat accidentul.”, declară pentru ePitești purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

A fost băut polițistul când a provocat accidentul? Poliția Argeș spune că nu poate preciza acest lucru, deoarece polițistul a părăsit locul accidentului!

„Aspectul acesta nu a putut fi verificat şi nu putem vorbi de el, pentru că omul nu a fost găsit la faţa locului de către colegii mei.”, spune purtătorul de cuvânt.

„La o perioadă după ce s-a produs accidentul rutier soldat cu pagube materiale, pasagerii din vehiculul acroşat s-au deplasat la spital, acolo unde le-a fost pus diagnosticul de vătămare corporală uşoară, contuzie şi exfoliaţii facile. În urma acestui diagnostic, s-a schimbat încadrarea şi s-a transformat în accident de circulaţie cu victime. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Suplimentar, fiind vorba de victime și fiindcă nu a fost găsit la faţa locului, s-a întocmit și dosar penal pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organului de poliţie. Asta ca urmare a faptului că s-a schimbat încadrarea.”, adaugă Mădălin Zamfir.

Polițistul, al cărui nume Poliția Argeș nu îl precizează, a fost contactat de superiorii lui și urmează să se prezinte la audieri. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90