EcoMoto 930×122

    ppdd.primari

    Un primar al PP-DD Arges riscă să fie exclus din partid

    Primarul comunei Aninoasa, Benonie Ştefan, riscă să fie exclus din PP-DD. Deşi nu a făcut acest anunţ direct, Sanda Fulga, secretarul general al PP-DD Argeş, a anunţat marti, 18 decembrie, că se vor lua măsuri împotriva edilului din cauza comportamentului acestuia în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

    Concret, Benonie Ştefan a apărut pe bannere în campanie alături de candidatul USL, Mircea Drgăhici. Sunat fiind de la partid pentru a se justifica, Benonie Ştefan ar fi spus că va apărea şi cu candidatul partidului său, PP-DD, dacă va fi solicitat!

    „Biroul PP-DD Argeş va propune luarea unor măsuri conforme cu statutul. Domnul primar a adus prejudicii partidului, rămâne de văzut ce sancţiune va primi. Până la urmă, este vorba de trădare”, a spus Sanda Fulga.

    Sanda Fulga a adăugat că şi alţi aleşi ai partidului ar putea primi sancţiuni, tot pentru comportamentul din campanie. Propunerile de sancţiuni vor fi însă înaintate către conducerea centrală a partidului care va avea ultimul cuvânt în acest sens.

    PP-DD Argeş a obţinut la alegerile locale din iunie 2012 3 mandate de primari. Conform legii, un primar nu îşi poate pierde mandatul decât dacă îşi dă demisia din partidul pentru care a candidat, nu şi dacă este dat afară din partid.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90