930×122 CAPRA 5

aruncat de la etaj

Un profesor s-a aruncat de la etajul 4 și a rămas blocat într-un fier forjat

Incident șocant în această dimineață, în Drobeta-Turnu Severin.

Citiți și: Dramă: Un bărbat s-a aruncat de la etaj, în Trivale! A murit!

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, s-a aruncat în gol de la etajul 4 și a rămas blocat într-un fier forjat. Fratele victimei a fost cel care a sunat de urgență la 112, notează Observatornews.ro.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu un modul de descarcerare și o ambulanța SAJ.

Citiți și: Șocant! S-a aruncat de la etajul 5 și a căzut peste o femeie

„În această dimineață, un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin a intervenit, în municipiu, pentru salvarea unei persoane căzute de la înălțime.

La sosirea pompierilor, un bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, se afla imobilizat într-un element metalic, după ce acesta a căzut de la etajul IV al unui bloc de locuit.

Victima a fost extrasă de urgență și predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Bărbatul a fost transportat în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți, potrivit sursei citate.

Bărbatul care a recurs la acest gest șocant este profesor de desen în Drobeta-Turnu Severin, mai notează sursa menționată.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, în vederea identificării tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Sursă foto: Romania24.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3