NOR CURIER 930X122

pusti

Un pusti care canta pe strazile din Pitesti a impresionat la Romanii au Talent

La doar 11 ani, Daniel Gabriel Stefanescu este unul dintre cei 13 copii ai unei familii greu incercate din Pitesti. Tatal sau i-a descoperit talentul celui mic.

Cu o asa familie numeroasa, parca e si greu sa fii atent la ce se pricepe fiecare.

„Ne chinuim sa mentinem o linie de plutire. Imi intretin familia din muzica, pe strada. Cant in Pitesti”, spune tatal copilului. „In rest merg la sapa, la fan, la adunat de prune sau la cosit”, a povestit barbatul in timp ce asteapta sa intre pe scena de la Romanii au talent.

Din culise ne spune ca el si cu fiul sau au de gand sa cante piesa facuta cunoscuta de Marcel Pavel, „Frumoasa mea”, la fluier si muzicuta. Tatal si fiul erau siguri ca romanii nu au mai auzit o asemenea interpretare.

Mama copilului, dar si una dintre surori au inceput sa planga de emotie, cand i-au auzit pe cei doi. Daniel si tatal sau au ridicat toata sala in picioare – multi dintre cei din public aveau lacrimi in ochi.

„Ma bucur tare mult ca ati venit la Romanii au talent”, le-a spus Andra, cuprinsa de emotie.

Dupa ce juriul a votat de trei ori „DA”, tatal si-a luat fiul in brate, moment in care toata sala a simtit fiorul parintesc.

„Am dat toata inima din mine ca sa cant cum e mai bine”, a spus Daniel, la revenirea in culise.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90