930 x122 grota rece

animale

INTREBARE_INTREBATOARE

UN ROMÂN CELEBRU VINE ÎN PITEȘTI

Federația Națională pentru Protecția Animalelor (FNPA) și instituția de învățământ primar ”Lexford Castel” vor lansa programul „Eduxanima”, un program de informare, comunicare și responsabilitate socială cu privire la relaționarea armonioasă dintre oameni și animale.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Lansarea va avea loc pe 4 aprilie, de la ora 11, în sala de ședințe a Consiliului Județean Argeș din Pitești.

Primul proiect din programul „Eduxanima” li se va adresa copiilor de vârstă școlară și se va desfășura în școli din județul Argeș, în baza unui parteneriat încheiat între Federația Națională pentru Protecția Animalelor, Consiliul Județean, Inspectoratul Școlar Județean și ”Lexford Castel”, prima școală care va implementa acest program de educație.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

La eveniment vor participa ca speakeri – invitați speciali următorii: uriașul naist Gheorghe Zamfir (un mare iubitor de animale), Alteța Sa Regală Prințesa Maja von Hohenzollern, Sylvie Bunz (din partea PETA, cea mai mare organizație din lume de protecție a animalelor), Anette Kramme (secretar de stat, membru al Parlamentului German), Ute Vogt (membru al Parlamentului German) și Thomas Schroder (președintele Federației Germane pentru Protecția Animalelor).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90