Donaris 930 x 122

biciclist

UN ȘOFER A LOVIT UN BICICLIST PE STRADA NEGRU VODĂ ȘI A FUGIT

Poliția Pitești a primit o sesizare potrivit căreia un biciclist a fost victima unui accident rutier, plângerea fiind adresată a doua zi după eveniment.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

În urma anchetei, polițiștii au aflat următoarele: în timp ce conducea un autoturism pe strada Negru Vodă dinspre centrul orașului către cartierul Găvana, un piteștean în vârstă de 21 de ani nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers și a lovit un biciclist. Biciclistul, de 46 de ani, tot din Pitești, se deplasa în aceeași direcție de mers.

Din fericire, biciclistul a suferit doar răni ușoare, dar șoferul a părăsit locul accidentului, informează Biroul Rutier Pitești, fiind identificat ulterior.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Prin urmare, tânărul este cercetat de oamenii legii și pentru părăsirea fără încuviințarea Poliției a locului în care s-a produs accidentul. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90