EcoMoto 930×122

alcool

UN ȘOFER BĂUT A LOVIT ÎN TOIUL NOPȚII MAI MULTE MAȘINI PARCATE

Un șofer băut a lovit în toiul nopții mai multe mașini parcate. Azi noapte, în jurul orei 2, șoferul unui Nissan GT-R a pierdut controlul asupra volanului și a lovit alte trei autoturisme parcate.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Evenimentul rutier a avut loc pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în zona intersecției cu strada Paltinului, lângă Secția 2 de Poliție din cartierul Găvana.

La volanul bolidului era un piteștean în vârstă de 24 de ani, care conducea cu viteză excesivă dinspre bulevardul Nicolae Bălcescu.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Șoferul vinovat de avarierea celor trei autoturisme parcate se afla sub influența băuturilor alcoolice, potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș.

Nu au fost persoane rănite, dar s-au înregistrat pagube materiale. Polițiștii i-au făcut șoferului Nissan-ului dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, infracțiune pedepsită de lege cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3