930×122 CAPRA 5

accident

accident-cal

UN ȘOFER A LOVIT UN CAL PE DN PITEȘTI-DRĂGĂȘANI

Noaptea trecută, puțin după miezul nopții, pe drumul național 67 B Pitești-Drăgășani, pe raza comunei argeșene Moșoaia, a avut loc un accident de circulație mai puțin obișnuit.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

În timp ce conducea dinspre comuna Poiana Lacului către Pitești, și pe fondul întunericului „specific” drumurilor din România, un șofer a lovit cu autoturismul un cal lăsat nesupravegheat, care intrase pe partea carosabilă. Din fericire, potrivit Poliției Argeș, șoferul a suferit răni minore. Poliția nu precizează, însă, ce s-a întâmplat cu animalul. Conducătorul auto, care nu era băut, are 30 de ani și este din Poiana Lacului.

Cel mai probabil, proprietarul calului va fi amendat pentru iresponsabilitatea crasă de care a dat dovadă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3