New Profesional Consult 930 x 122

    PISTOL_CRIMA

    Un suspect și un polițist, audiați în cazul crimei din Pitești

    Arma cu care luni seară un bărbat a fost ucis în stradă în cartierul piteștean Prundu ar putea fi a unui polițist.

    Anchetatorii îl audiază pe polițistul care anul trecut a reclamat că i s-a furat din casă arma personală, un pistol de calibru 9 mm, adică exact de același calibru cu arma folosită de criminal. Polițistul ar fi din București și ar lucra la secția 14 de Poliție din Capitală. Acesta ar fi prieten cu cel acuzat că ar fi comis crima. Totodată, este audiat și un suspect. Arma crimei încă nu a fost găsită. Anchetatorii iau în calcul posibilitatea unei reglări de conturi.

    Amintim că luni seară un bărbat a fost împușcat mortal în stradă, în cartierul piteștean Prundu, în apropierea blocului în care locuia. Polițiștii au ajuns la fața locului dincolo de ora 23, în urma unui apel telefonic la serviciul de urgență 112, primit la 23:10. Potrivit Poliției, bărbatul avea 37 de ani. Cadavrul prezenta multiple plăci împușcate în zona toracelui și a membrelor, iar în jurul său au fost găsite câteva cartușe.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3