930×122 CAPRA 5

tir_desprins

TIR turcesc în flăcări pe autostradă!

Un TIR turcesc încărcat cu subansamble metalice a luat foc azi dimineaţă pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Un şofer care a oprit şi a intervenit pentru stingerea focului a fost rănit în momentul în care traversa şoseaua.

Accidentul s-a produs la kilometrul 100 al autostrăzii, pe sensul Bucureşti-Piteşti, acolo unde un TIR turcesc a lovit glisiera de pe mijlocul drumului după ce şoferul a adormit la volan. Ulterior, autovehiculul de tonaj greu a luat foc.

„După impact, glisierele lovite au ajuns pe sensul Pitești-Bucureşti, iar TIR-ul – pe banda de urgenţă, cu remorca poziţionată pe carosabil. Văzând focul şi fumul care se propagau de la motorul TIR-ului, şoferul altui autocamion, un român, a oprit pe celălalt sens de deplasare şi a participat la stingerea focului, dar în momentul în care a traversat înapoi spre maşina sa a fost lovit de un autoturism. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti”, a declarat şeful Poliţiei A 1, Emilian Buican.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3