Donaris 930 x 122

accident

UN TIR A RĂSTURNAT O MAŞINĂ ÎN ZONA VĂMII PITEŞTI

În urmă cu puţin timp în sensul giratoriu de la Vama Piteşti s-a produs un accident între un TIR şi un autoturism Opel condus de o femeie.

Citiți și: Pitești. Apariție surprinzătoare în locul unui bar celebru care va fi demolat

Potrivit primelor informaţii, accidentul a avut loc atunci când TIR-ul a intrat în sensul giratoriu, iar șoferul a vrut să vireze la stânga. În acel moment grinzile metalice cu care era încărcat TIR-ul şi care ieşiseră în afară s-au agăţat de capota autoturismului și l-au răsturnat.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. Șoferița s-a ales cu o sperietură zdravănă, dar a scăpat cu bine din accident. Deşi inițial au solicitat ca la faţa locului să se deplaseze un echipaj de Poliţie, cei doi conducători auto au stabilit ulterior să se înțeleagă pe cale amiabilă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Acum, în Argeș. Accident cu un mastodont

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90