New Profesional Consult 930 x 122

agabaritic

UN TRANSPORT AGABARITIC TRECE PRIN ARGEȘ

Un transport agabaritic trece prin Argeș. În perioada 12-15 februarie 2019 se va desfășura un transport cu depășiri care va ajunge și în Pitești, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Vehiculul va transporta un rotor turbină.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Traseul va fi următorul: P.T.F. Nădlac II – A1 – Margina – DN 68A – Săcămaș – DN 7 – DN 76 – Șoimuș – A1 – Sibiu – DN 7 – Pitești – A1 – DN Centura București – București (DJ 401 Șoseaua Berceni nr. 104).

Lățimea maximă a vehiculului este de 3,70 de metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maxim admisă pentru astfel de vehicule este de 70 de km/oră.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Etapele de desfășurare sunt stabilite de Poliția Rutieră, care va asigura însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase (cod galben, portocaliu sau roșu). (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90