EcoMoto 930×122

CATUSE_LA_MAINI

Una dintre fiicele regelui Mihai, arestată în SUA!

Una dintre fiicele regelui Mihai și reginei Ana, principesa Irina, și soțul ei, american, au fost arestați în Statele Unite ale Americii.

Principesa Irina și soțul acesteia sunt acuzați că au organizat în 2013 și anul trecut mai multe lupte de cocoși la ferma pe care o au în proprietate în statul Oregon. Cei doi riscă fiecare o pedeapsă de maxim 5 ani de închisoare, o amendă de 250.000 de dolari și confiscarea fermei. În majoritatea covârșitoare a statelor din SUA luptele de cocoși sunt interzise.

Principesa Irina are 60 de ani și trăiește în SUA din 1983, an în care s-a mutat din Elveția, acolo unde își are domiciliul familia regală a României. Este căsătorită din 2007 cu un cetățean american.

Într-un comunicat de presă remis în urmă cu puțin timp de Casa Regală a României, regele Mihai își exprimă „profunda tristețe” pentru cele întâmplate și își exprimă încrederea că și în acest caz va funcționa prezumția de nevinovăție.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3