pizzeria sapori  930 122

masini_ridicate111

Unda verde pentru ridicarea masinilor

Multa valva a facut in urma cu vreoi trei ani decizia autoritatilor locale din Pitesti de a ridica masinile stationate neregulamentar pe arterele de circulatie din oras, dar si in alte locuri nepermise. Iata ca valva este pe cale sa se reaprinda, caci autoritatile locale din municipiul resedinta de judet vor dezbate miercuri, 31 august, un proiect de hotarare menit sa repuna in miscare morisca ridicarilor de autovehicule.

Din cauza unor chichite legislative, Politia Nationala a renuntat sa mai asiste la ridicarea masinilor de catre firma CNCD agreata de municipalitate, in urma unei licitatii, asa ca activitatea a fost sistata. Intre timp, Politia Comunitara a devenit Politie Locala si a capatat, prin lege, si atributii legate de ridicarea masinilor.

Agentii de Politie Locala s-au scolit la Câmpulung Muscel iar acum sunt gata de actiune, mai ales ca autoritatile au decis sa dea unda verde reluarii programului de ridicare a autovehiculelor. O dovada in acest sens este si proiectul de hotarâre aflat pe ordinea de zi a sedintei de miercuri, 31 august 2011, a Consiliului Local, cu incepere de la ora 16.

Prin acest proiect, Consiliul va conferi, practic, agentilor de Politie Locala puteri sporite privind traficul. Conform proiectului, „actiunea de ridicare a masinilor se va desfasura la cererea agentilor constatatori ai Primariei Pitesti si ai Serviciului Siguranta Rutiera din cadrul Politiei Locale a municipiului Pitesti pentru trotuare, spatii verzi, alveole, statii taxi” si „a agentilor constatatori ai Serviciului Politiei Rutiere”.

Toate actiunile vor fi insotite de probe video si de probe foto.

555×222 grota rece
570×90 MAIA