Eurial 930 x 122

Unde puteti apela in caz de urgenta din cauza caniculei

Valul de caldura care a lovit Romania a creat si mai face inca probleme si in Arges. In acest context, pentru a veni in sprijinul celor afectati de temperaturile foarte ridicate, autoritatile locale au inceput amenajarea de puncte de prim ajutor. Primaria Pitesti a transmis deja lista cu punctele de prim ajutor la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Arges.

Conform listei, in Pitesti au fost amenajate 11 centre de prim ajutor, dintre care 9 la unitati scolare din cartiere. Acestea sunt coordonate de medicul Zaira Elena Zabava, de la Colegiul National Zinca Golescu din municipiul resedinta de judet.

Iata care sunt cele 11 centre de acordare a primului ajutor si unde cetatenii pot gasi atat asistenta medicala, cat si apa de baut:
Primaria, sediul Finantelor Publice, Liceul Ion Barbu pentru zonele Banat si Exercitiu, Colegiul Tehnic Dimitrie Dima din Razboieni, Scoala nr. 13 Mircea cel Batran din Trivale, Grupul Scolar de Chimie Industriala din Prundu, Grupul Scolar Ion Cantacuzino din Gavana, Scoala nr. 14 din Nord, Scoala nr. 11 Mihai Eminescu din Craiovei, Scoala nr.1 Nicolae Simonide din Ceair, Scoala nr. 20 din Tudor Vladimirescu.

Autoritatile locale ii informeaza pe cetateni ca isi pot procura apa potabila si de la izvoarele forate in toate cartierele municipiului si se pot racori si in preajma fantanilor arteziene.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90