NOR CURIER 930X122

    aur_grigorescu_nico

    Unde si cand se concureaza la Raliul Argesului

    Pentru iubitorii sportului cu motor, oferim si cateva date importante referitor la acest eveniment major. Astfel, vineri intre orele 16-19, vor fi organizate  sesiune de shakedown- teste la Budeasa, pe un traseu de 1,2 km, in care pilotii isi vor testa bolizii. Vineri seara in centrul Pitestiului, in Piata Milea, veti putea vedea toate masinile prezente la eveniment.

    Pe Transfagarasan, sambata, trebuie sa fiti prezent pana la ora 8,30, pentru a avea acces la probe. Sambata, la 8.01 prima masina pleaca spre Transfagarasan. La 9.50, prima masina va lua startul in prima proba. Pe Transfagarasan se va concura in 11 probe pe sectiunile Vidraru, Vidraru Lac, Piscu Negru si Capra, toate pe urcare. Toate probele vor fi parcurse de cate doua ori, in timp ce sectiunea Vidraru nu va fi inclusa la coborare. Sosirea echipajelor va avea loc in Pitesti, la orele 21.25, dupa parcurgerea a 335,60 km, din care 93 de km pe sectiunle competitive. Seara de sambata se va incheia cu Rally Party.
    Duminica dimineata, la 9,30, pilotii se vor pregati de cursa si pentru recunoastere, urmand ca, pana la ora 14, sa fie organizata proba speciala Pitesti Rally Show. Duminica intre 8-14, sunteti rugati sa folositi rute ocolitoare, traseul ales fiind: C.J. Arges- Finante-Craiovei- retur.
    Cu aceasta ocazie veti vedea nu doar pilotii, ci si demonstratii si lansarea echipei U.C.M. Resita Ziua se va incheia cu festivitatea de premiere.
    In afara de piloti implicati in campionat, vor fi 15 masini de curse din deceniile trecute de la Auto Classic Club, fratii Dumitrescu vin cu doua masini de curse Dallara, veti vedea si una de Formula 3000, in premiera nationala, fiind si cea mai puternica masina din campionatul de coasta al Romaniei.
    {loadposition inside}

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90