New Profesional Consult 930 x 122

curs

UNIC ÎN PITEȘTI! CURS DE TATUAJ COSMETIC

Profesional New Consult organizează curs Machiaj Semipermanent, (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent), tatuaj cosmetic semipermanent al ochilor, sprâncenelor, buzelor și scalpului.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs predat de un formator cu experienţă ȋn domeniu, care a susţinut sesiuni de training ȋn mai multe localităţi din ţarã, inclusiv ȋn Bucureşti. Cursul asigură toate materialele şi ustensilele necesare realizării acestuia: aparat, mulaje, ace și pigmenţi, toate de calitate excepţională, din Statele Unite ale Americii şi Israel.

Urmând cursul de Machiaj Semipermanent (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent), veţi deprinde tehnica pigmentării şi repigmentării cosmetice a buzelor, ochilor, sprâncenelor şi scalpului, tehnica fiind, desigur, perfecţionată la curs şi ȋn funcţie de nivelul fiecărui participant.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Tot mai multe persoane îşi comandă astăzi un machiaj semipermanent, acesta fiind soluţia ideală atât pentru cei care nu au timp să se aranjeze permanent, cât şi pentru cei cu probleme de estetică (leziuni care trebuie acoperite).

Participând şi absolvind cursul de Machiaj Semipermanent (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent), veţi obţine o calificare extrem de solicitată pe piaţa muncii din România şi nu numai, acest tip de serviciu fiind foarte cerut ȋn saloanele din străinătate, acolo unde specialiştii în domeniu sunt foarte puţini. De asemenea, participând la cursul organizat de Profesional New Consult veţi primi sfaturi utile despre cele mai eficiente aparate de tatuat cosmetic, despre tipurile de ace ȋn funcţie de zona de acoperire și despre tipuri de machiaje, cum ar fi cel fir cu fir, extrem de solicitat.

Cursul durează 3 zile a câte 8 ore pe zi şi este oferit la preţul de 1.900 de lei.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult:

Telefon: 0784.045.025 sau 0784.333.777

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada următoare:

Curs Stilist Unghii – 700 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)

Curs Machiaj/Make up – 650 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

Curs Tehnician Maseur – 550 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj)

Curs Coafor – 650 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor)

Curs Pensat Profesional – 350 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional)

Curs Frizer – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer).

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90