NOR CURIER 930X122

concurs

UNIREA PRINCIPATELOR, SUBIECT DE CONCURS

Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni a organizat astăzi simpozionul „Unirea Principatelor Române – de la proiect politic la realitate istorică”.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Proiectul a inclus un workshop organizat de tinerii de la Team Mioveni, o prezentare de eseuri – „Unirea în literatură” – şi un concurs. Au participat elevii claselor a XI-a şi a XII-a de la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” din Mioveni. Iată câştigătorii, elevii care au dat cele mai multe răspunsuri corecte despre unirea care a avut loc pe 24 ianuarie 1859, cu 157 de ani în urmă:

Locul I – clasa a XII-a E

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Locul al-II-lea – clasa a XII-a D

Locul al III-lea – clasa a XI-a D

Menţiune – clasa a XI-a E.

Concurenţii au fost recompensaţi cu diplome şi cărţi.

Organizatori au fost Primăria Mioveni și Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Argeş, Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” şi asociația de părinți din același liceu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90