NOR CURIER 930X122

inchisa

UNIVERSITATEA PITEȘTI, ÎNCHISĂ ȘI JOI

Ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile, rectorul Ionel Didea a anunţat că Universitatea din Piteşti are cursurile suspendate și pentru joi, 30 ianuarie.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, le-a cerut rectorilor instituţiilor de învăţământ superior din ţară să le asigure studenţilor care nu se pot prezenta la examene din cauza vremii posibilitatea de a susţine examenele într-o altă zi. Rectorul Didea a răspuns solicitării și le-a transmis studenţilor să nu se îngrijoreze, deoarece toate examenele care urmau să aibă loc în această perioadă vor fi reprogramate.

De luni încoace Universitatea Pitești, ca și unitățile de învățământ preuniversitar din județul Argeș, are activitatea didactică suspendată din cauza viscolului și a ninsorilor abundente.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90