EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN CAP DE POD. ȘOFERIȚĂ AMENDATĂ

UPDATE: A intrat cu mașina într-un cap de pod. Șoferiță amendată. Poliția Argeș informează că evenimentul rutier s-a produs, potrivit primelor date, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Autoturismul, o Skoda, era condus de o șoferiță de 38 de ani, din comuna argeșeană Poiana Lacului. Femeia se afla singură în mașină. Șoferița a intrat cu autoturismul într-un cap de pod în timp ce se deplasa dinspre comuna Vedea către municipiul Pitești. 

În urma impactului, a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, refuzând, însă, transportul la spital. Pe de altă parte, șoferița a fost amendată cu de 840 de lei, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

În urmă cu doar câteva minute, un accident de circulație s-a produs pe raza comunei argeșene Poiana Lacului. Un autoturism a intrat într-un cap de pod.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu ambulanță SMURD și un altul de pompieri cu o autospecială. Vom reveni cu amănunte.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90